Als je wil afvallen, is het volgen van een dieet een mogelijkheid. Er zijn veel mogelijkheden tegenwoordig. Bedenk daarbij goed wat je doel is. En welk dieet spreekt jou het meest aan? Zijn dat veel kleine porties op een dag? Ga je het liefst voor voorbereide maaltijden of kook je liever zelf? Van wat voor soort eten hou je? Dit zijn allemaal dingen om rekening mee te houden bij het uitkiezen van aan afvalplan. Want het is natuurlijk wel belangrijk om een plan te hebben waar je je ook daadwerkelijk aan kan houden. Want anders heeft het totaal geen zin om eraan te beginnen.

Diversiteit dieet

Eerst is het belangrijk om te kijken of je volgens een vast plan wil werken of zelf vrijheid wil om echt te koken. Er zijn genoeg diëten met shakes, repen, en maaltijden. Maar als je dit niet ziet zitten is het beter om volgens een bepaald afvalplan te eten. Ga met het paleodieet voor het oervoedsel, of ban koolhydraten uit je leven. Ook kun je sapdagen doen, of kiezen voor Sonja Bakker. Voor de ene werkt een bepaald plan wel en voor een ander niet. Kies voor jezelf!

Het Paleo Dieet
Een dieet die we de laatste tijd vaak voorbij zien komen is het Paleo dieet, ook wel oer dieet genoemd. Door de kenners wordt dit niet echt een dieet genoemd, maar meer een levenswijze. Je gaat bij dit dieet minder geproduceerd voedsel eten en proberen meer het voedsel te eten dat onze voorouders uit de oertijd te consumeren. Dus geen geproduceerd voedsel, maar zoveel mogelijk natuurlijk voedsel.

Mitchel van Duuren

Er zijn de laatste paar jaar heel veel recepten boeken en diëten op de markt gekomen die deze levenswijze nastreven. In Nederland is dit dieet geïntroduceerd door Mitchel van Duuren, een bekende in de dieet wereld. Hij heeft dit dieet geïntroduceerd in Nederland en sindsdien is dit dieet niet meer weg te denken uit het dieet landschap!

Meer informatie over het Paleo Dieet

Wij hebben een interessant artikel gevonden over het Paleo dieet.

Op deze website:
http://www.npzk.nl/paleo-dieet/

Dit artikel over het Paleo dieet gaat uitgebreid in over de ins en outs van dit dieet. Wanneer je alle diëten al eens geprobeerd hebt, raden we je aan om vooral met dit paleo dieet aan de slag te gaan! Het is geen dieet waar je met allerlei shakes en maaltijdvervangers aan de slag moet gaan, maar gewoon een aanpassing van je boodschappenlijstje zodat je je eetgewoontes blijvend gaat verbeteren.

Beginner?

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Maak een goede start met een uitgebreid stappenplan, genaamd het 'Keto-Dieet boek'. Dit nummer één boek is inclusief het Keto dieet boek, meer dan 150 low-card recepten en een complete uitleg van begin tot eind. Bekijk het Keto-Dieet boek