Heb jij het gevoel dat je geen progressie boekt? Het niet lukt om af te vallen, meer spiermassa op te bouwen of om een betere conditie te krijgen? Dan is Personal Training iets voor jou.
De meeste mensen zijn van nature een tikkeltje ongeduldig als het om het behalen van ‘zichtbare’ en ‘voelbare’ resultaten gaat.

Geloof niet in wonder middeltjes

Dat is precies ook de reden dat er zoveel wonder middeltjes worden aangeboden die je doen geloven dat je snel vet kunt verliezen of jouw beoogde ‘sixpack’ tevoorschijn kan toveren. Ik zal je snel uit je droom helpen: wondermiddeltjes werken niet, in ieder geval niet op de lange termijn. Laat jezelf daarom niet voor de gek houden en kies voor kwaliteit en duurzaamheid. Als jij iets wilt bereiken moet je daar de juiste stappen voor gaan zetten op het gebied van beweging (die bij jouw past) en voeding. Dat is precies waar een Personal Trainer jou mee kan helpen.

Kies de juiste trainer

Een Personal Trainer is volledig gefocust op het samen behalen van de doelstellingen die jij graag wilt realiseren. Elke Personal Trainer heeft weer zijn eigen kwaliteiten bijvoorbeeld voedings- en afslankbegeleiding of juist krachttraining. Dus kies er eentje die past bij jou als persoon en je wensen. De juiste trainer zorgt coaching van verantwoorde sportieve activiteiten, effectieve trainingen, de prikkeling op het juiste moment en een voedingsplan die bij jou past. Blijft jou stimuleren en motiveren om steeds weer voor nieuw resultaat te gaan! Wees altijd kritisch op jouw trainer en vraag hem zijn keuzes te onderbouwen.

Personal Training is niet duur

Het is een investering in jezelf waarmee je vrij snel tot resultaten komt! Naast echt 1 op 1 training. Zal hij of zij jou ook altijd blijven adviseren buiten de trainingen om. Verzorgt hij een persoonlijk training- en voedingsplan dat volledig bij jou past en blijft hij of zij je motiveren door tussentijdse meetmomenten. Om kwalitatieve personal training te kunnen blijven aanbieden, dienen personal trainers zich continue bij te scholen. Om zo altijd op de hoogste te blijven van de laatste trainingstechnieken, voedingstrends, etc.

Kennismakingssessie

Bij veel sportscholen kan je kiezen voor een (gratis) kennismakingssessie. Zo kan je kennismaken met Personal Training. Ervaren of Personal Training iets voor jou is en welke personal trainer het beste bij je past.

Dus waar wacht je nog op?
Neem vandaag nog contact op met een sportschool waar men Personal Training aanbiedt.

Arjen de Boer, Fitnessinstructeur, My HealthClub

Beginner?

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Maak een goede start met een uitgebreid stappenplan, genaamd het 'Keto-Dieet boek'. Dit nummer één boek is inclusief het Keto dieet boek, meer dan 150 low-card recepten en een complete uitleg van begin tot eind. Bekijk het Keto-Dieet boek