Als je geen zin meer hebt in diëten en je merkt dat je niet uit je jojo-effect komt, dan is er nog maar een optie: meer bewegen. Het klinkt zo simpel maar veel mensen hebben er niet de discipline voor. Een dieet is prima, maar als je dit niet combineert met genoeg lichaamsbeweging, dan zal je ook niet afvallen. Omdat je een stok achter de deur nodig hebt is het inhuren van een personal trainer een goed idee. Een personal trainer zal je namelijk begeleiden in het fitnesscentrum en ook daarbuiten houdt hij of zij een oogje in het zeil.

Het klinkt wellicht als een luxe, iets dat alleen weggelegd is voor celebrities. Dat is echter al lang niet meer het geval; een personal trainer is echt ingeburgerd en zeker voor het afvallen geen overbodige luxe. Er zijn dan ook vrijwel geen nadelen te bedenken als je gaat sporten met een personal trainer. Het enige obstakel kan de prijs zijn, maar je zult zien dat er genoeg sportscholen zijn met goede aanbiedingen.

De voordelen van een personal trainer

Een personal trainer biedt vele voordelen. Je hebt altijd een actieve begeleiding bij het fitnessen, je krijgt persoonlijke aandacht en je bespaart veel tijd doordat de personal trainer alle apparaten alvast voor je heeft afgesteld. Maar dat is nog lang niet alles:

  • Niet alleen kan de personal trainer bij het fitnesscentrum veel voor je doen, ook kan hij bij je thuis komen om een goed stappenplan op te stellen. Als je het moeilijk hebt om je aan je nieuwe ritme en dieet te houden, dan zal hij ook zeker voor je klaarstaan.
  • Een personal trainer kan je gebruiken om af te vallen maar dat niet alleen. Als je simpelweg aan je conditie wil werken of leniger en krachtiger wil worden, dan is een personal coach ook zeer aan te raden
  • Personal trainers zorgen ervoor dat je kunt sporten in een veilige omgeving. Daarnaast zullen ze je adviseren om andere slechte gewoontes te laten. Denk hierbij aan roken, te veel drinken en tevens komen ze in actie tegen stress

Gezond afvallen

Bij veel diëten is het zo dat je nogal veel moet laten en je tijdelijk niet lekker in je vel zit. Door veel te sporten zal je toch rustig je maaltijden kunnen nuttigen. Denk er natuurlijk wel om dat dit gezonde gerechten zijn. Dan is afvallen een feest!

Beginner?

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Maak een goede start met een uitgebreid stappenplan, genaamd het 'Keto-Dieet boek'. Dit nummer één boek is inclusief het Keto dieet boek, meer dan 150 low-card recepten en een complete uitleg van begin tot eind. Bekijk het Keto-Dieet boek