De afgelopen jaren zie je steeds meer mensen gaan sporten in en bij sportscholen (met name na de jaarwisseling). Of de mensen nou besluiten om te gaan sporten bij een Fit-For-Free of een Basic-Fit, dat maakt niet uit. Vroeg of laat zien wij van de meeste mensen die aan fitness doen enkele foto’s op social mediakanalen zoals Instagram of Facebook verschijnen met hun voortgang en het verschil met een jaar of paar maanden geleden. Sommige transformaties zijn echter wel een compliment waard, maar de meeste mensen die zo’n transformatie zijn doorgaan deden dit niet geheel op eigen kracht. Deze mensen gebruiken namelijk in de meeste gevallen speciale supplementen zoals pre-workout poeder en shakes.

Het fitnessregime

Hoewel het goed voor het menselijk lichaam is om regelmatig in beweging te blijven en dus om te sporten, zit hier echter wel een keerzijde aan. Zo komt het vandaag de dag namelijk steeds vaker voor dat mensen doorslaan in hun nieuwe fitnessregime. Zodoende krijgen zij te weinig voedingsstoffen binnen, aangezien zij zowel op hun eten letten als dat zij intensief aan het sporten zijn geslagen. Hierdoor worden de voedingsstoffen en de voorraden in het lichaam hiervan bijna direct weer verbruikt en de voorraden kunnen niet meer (snel genoeg) aangevuld worden. Hierdoor ontstaan vervolgens tekorten in het lichaam die het dagelijks functioneren flink kunnen belemmeren.

Supplementen

Voor deze mensen zijn voedingssupplementen een goed uitkomst, aangezien zij ervoor zorgen dat men een extra aanvulling op hun dagelijkse voedingsstoffen binnen krijgt. Hierdoor zullen de tekorten (deels) aangevuld worden, waardoor er geen tekort kan ontstaan. Hetzelfde geldt voor de vitaminen en mineralen die ons lichaam nodig heeft. Hiervoor kunt u vandaag de dag speciale supplementen kopen die uw voorraden weer aanvullen. Een goed voorbeeld hiervan is dat u zodoende bijvoorbeeld vitamine b12 kopen in een pil of poedervorm. Dus zorg dat u let op uw dagelijkse hoeveelheid vitaminen en voedingsstoffen en dat de voorraden hiervan in ons lichaam aangevuld blijven worden.

Beginner?

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Maak een goede start met een uitgebreid stappenplan, genaamd het 'Keto-Dieet boek'. Dit nummer één boek is inclusief het Keto dieet boek, meer dan 150 low-card recepten en een complete uitleg van begin tot eind. Bekijk het Keto-Dieet boek