Alle scholen in Nederland zijn op dit moment leeg, de vakantieperiode is begonnen. Dat houdt in dat heel veel Nederlanders de komende tijd op vakantie gaan en lekker gaan relaxen. Voor veel mensen is dit het teken om even flink van het leven gaan te genieten en de teugels te laten vieren. Een lekker biertje op het strand in de warme zon en lekker uitgaan in een van de prachtige discotheken aan de Spaanse Costa, we kennen de vakantieperikelen wel. Vaak is dit funest voor mensen die aan fitness doen. Je hebt natuurlijk de hele lente lopen trainen om fit voor de dag te komen op het strand en het zou zonde zijn om dit in een paar weken weer helemaal te vergooien.

Eiwitrijk eten op vakantie

Op vakantie heb je meestal geen zin om je aan je fitness voedingsschema te houden en je wilt er lekker gaan genieten zonder calorieën hoeven te tellen. Wat vaak gebeurt op vakantie is dat er grote hoeveelheden alcohol worden gedronken en bij de all-in hotels kun je meestal ook heel de dag eten dus er bestaat een goede mogelijkheid dat je een aantal kilootjes zwaarder terugkomt in Nederland. Dit is natuurlijk helemaal niet erg, maar voor de mensen die fanatiek fitnessen en niet alles willen verliezen zijn er toch bepaalde voedingsmiddelen die je tot je moet nemen. Een eiwitdieet is daarom de beste optie om een beetje te volgen op vakantie.

Eiwitdieet en voedingsmiddelen

Vaak is er bij de all-in vakantieresorts in Spanje, Turkije en Griekenland veel fastfood te verkrijgen en dit is natuurlijk funest voor je gezondheid en fitheid. Deze etenswaren bevatten veel slechte voedingsstoffen en slechte vetten. Zorg er daarom voor dat je naast deze etenswaren ook wat gezonde voedingsmiddelen binnenkrijgt zoals groente en fruit. Ga desnoods naar de plaatselijke supermarkt en haal een yoghurtje om aan je dagelijkse eiwit benodigdheden te komen. Haal wat noten, eet eens een visje of zorg dat je ergens een eiwitshake kunt scoren om niet al je spiermassa te verliezen.

Beginner?

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Maak een goede start met een uitgebreid stappenplan, genaamd het 'Keto-Dieet boek'. Dit nummer één boek is inclusief het Keto dieet boek, meer dan 150 low-card recepten en een complete uitleg van begin tot eind. Bekijk het Keto-Dieet boek