Start met afvallen door gewoon gezond en gevarieerd te eten! Een gezonde levensstijl waarin je zowel vlees, vis, groenten, vegetarische producten, zuivel, fruit, etc. eet kan al snel resulteren in flink wat minder kilo’s! Maar in de praktijk blijkt het best lastig om al deze producten in de juiste mate binnen te krijgen. Je moet er enorm op letten bij het boodschappen doen. En door een tekort aan tijd grijp je al snel naar een makkelijk maar ongezond recept. Wellicht dat de Koolhydraatarme maaltijdbox van Beebox jou op weg kan helpen naar een gezonde levensstijl. De naam van deze box zegt het eigenlijk al: Dankzij koolhydraatarme producten eet je de producten die goed voor jou zijn: Denk aan groenten, vlees, vis, maar ook aan bijvoorbeeld kaas en fruit en verse kruiden. Je zult in deze gezonde maaltijdbox dus geen aardappelen, pasta, suiker of brood aantreffen. Deze producten maken op hun beurt weer plaats voor gezonde plantaardige en eiwitrijke producten. Beebox geeft zelf aan dat de koolhydraatarme maaltijdbox speciaal gelanceerd is voor mensen met diabetes, of mensen met een overgewicht.

Met de Beebox weet je dat je een van de meest populaire maaltijdboxen van Nederland in huis haalt. Als enige heeft de Beebox namelijk het zogenaamde EKO certificaat wat betekent dat 90% van de producten biologisch van aard is. Los van het feit dat deze producten ontzettend gezond zijn, en jou enorm kunnen helpen met afslanken, doe je ook nog iets goed voor de maatschappij: De boer ontvangt op zijn beurt namelijk ook een eerlijke prijs voor de producten in de box.

Beebox staat in feite voor 3 kernwaarden: Allereerst zijn zij biologisch gecertificeerd waardoor minimaal 90% van de inhoud op een biologische manier tot stand gekomen is. Het hele bedrijf werkt overigens ontzettend duurzaam. De maaltijdbox wordt geleverd in een opvallend oranje krat, dat bij de volgende aflevering weer netjes wordt meegenomen. Oftewel: geen verspilling van verpakkingen! Daarnaast mag je er bij Beebox van uitgaan dat de producten in de foodbox daadwerkelijk uit Nederland komen. En last but not least: De producten uit het Beebox boodschappenpakket zijn niet duur. Sterker nog: Je bent altijd goedkoper uit dan wanneer je vergelijkbare producten in de supermarkt zou kopen.

Beginner?

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Maak een goede start met een uitgebreid stappenplan, genaamd het 'Keto-Dieet boek'. Dit nummer één boek is inclusief het Keto dieet boek, meer dan 150 low-card recepten en een complete uitleg van begin tot eind. Bekijk het Keto-Dieet boek